Optometrisch onderzoek

Naast een uitgebreide ‘gewone’ oogmeting en het nauwkeurig meten van de oogdruk, kunnen wij op uw verzoek of naar aanleiding van klachten, een uitgebreid oogonderzoek laten verrichten door een optometrist.

De optometrist onderzoekt de gezondheid van de ogen om eventuele oogafwijkingen en oogziektes op te sporen. Vroeger deed alleen de oogarts het oogonderzoek en zorgde de opticien voor de bril en/of contactlenzen. De optometrist kan het allebei. De optometrist voert een optometrisch onderzoek uit.

Indien nodig verwijzen wij u door naar uw huisarts of oogarts voor verder onderzoek. Zo bent u verzekerd van snelle, toegankelijke oogzorg dicht bij huis; veilig en vertrouwd.

Druppelen

Soms wordt er bij een optometrisch onderzoek gebruik gemaakt van verdovingsdruppels en/of diagnostische medicijnen. Door het gebruik van deze druppels wordt de pupil verwijd, waardoor de optometrist aspecten van het achterste gedeelte van het oog, zoals het netvlies, grondig kan onderzoeken.

Ook schakelen deze verdovingsdruppels tijdelijk de spier waarmee u scherp stelt uit, om tot een volledige sterktebepaling van brillenglazen en/of contactlenzen te komen. U kunt tijdelijk lichtgevoeliger zijn vanwege de vergrote pupil.

Wij raden u aan een goede UV-werende zonnebril mee te nemen. Door de vergrote pupil gaat u ook waziger zien gedurende 5 uur, wij raden u dan ook aan geen auto te rijden.

U heeft geen verwijzing van uw huisarts nodig en er zijn geen lange wachtlijsten. Bovendien voeren wij ook oogmetingen bij kinderen uit.

Contact

All Vision N.V. is een dynamisch bedrijf, opgericht in 1998 met als doel het uitoefenen van opticiëns activiteiten binnen de Surinaamse gemeenschap.

© Copyright 2017 Allvision | All Rights Reserved.

Webdesign and development by Bit Dynamics