Contactlenzen

Contactlenzen zijn niet alleen voor de modebewuste man of vrouw, maar ook veel gemakkelijker voor sporters en mensen die een natuurlijker zicht willen zonder de vervorming om de randen of een verkleining van het beeld. Wat uw keuze ook is voor het willen dragen van contactlenzen, wij geven u graag deskundig advies over de beste optie aan de hand van uw wensen en de conditie van uw ogen en laten uw lenzen vakkundig aanmeten.

Harde lenzen

Harde lenzen oftewel “vormstabiele lenzen” zijn lenzen die veel minder stof en ander vuil toelaten tot uw oog. Zij bieden een haast perfecte correctie van bijna alle sterktes en oogafwijkingen. Ook gaan zij veel langer mee dan zachte lenzen. Een duurzame en voordelige oplossing voor de fashionista op een budget. Wel duurt het iets langer om aan deze lenzen te wennen.

De voordelen van harde lenzen:

 • Goed voor dagelijks gebruik omdat hij een lange draagtijd biedt
 • Goede en betaalbare oplossing, gaat wel langer dan een jaar mee
 • Ook geschikt wanneer u een cilinderafwijking heeft of lenzen nodig heeft voor veraf en dichtbij (multifocaal)

Zachte lenzen

Zachte lenzen zijn de meest gedragen lenzen omdat zij zich soepel vormen naar de vorm van uw ogen. Ze bestaan voor 60% uit water en zijn haast onderhoudsvrij en zeer gebruikersvriendelijk.

De voordelen van zachte lenzen

 • Goed voor dagelijks gebruik omdat hij hoog draagcomfort en lange draagtijd biedt
 • U went snel aan deze lenzen
 • Ook geschikt wanneer u een cilinderafwijking heeft of lenzen nodig heeft voor veraf en dichtbij (multifocaal)

Daglenzen

Daglenzen zijn een gezonde en hygiënische optie wanneer je contactlenzen gebruikt. Omdat je elke dag een nieuw setje gebruikt, zijn de lenzen altijd schoon en garanderen jou de meest zuivere manier van lenzen dragen. Het is een ideale combinatie met een bril of gewoon als u alleen op bepaalde momenten lenzen in wilt doen.

De voordelen van daglenzen:

 • De lenzen hoeven niet schoongemaakt te worden, elke dag een nieuw setje
 • Geen schoonmaakvloeistof nodig.
 • Een goede keuze voor mensen die last hebben van allergieën

Maandlenzen

Zoals de naam aangeeft zijn maandlenzen voor een maand, afhankelijk van uw gebruik en onderhoud. Het vereist wel wat onderhoud, zoals elke avond voor het slapen gaan verwijderen, desinfecteren en opbergen in een lenshouder, maar geeft ook heel veel flexibiliteit en gemak.

De voordelen van maandlenzen

 • Comfortabele lenzen voor dagelijks gebruik
 • Ook geschikt wanneer u een cilinderafwijking heeft of lenzen nodig heeft voor veraf en dichtbij (multifocaal)

Cosmetische lenzen

De meest bekende reden om cosmetische lenzen te dragen is om de oogkleur te veranderen voor een speciale gelegenheid, maar ook gewoon omdat men dit mooi vind. Maar wist u dat deze ook gebruikt worden voor mensen die een beschadiging hebben opgelopen aan het oog? Met deze lenzen ziet het oog er weer normaal uit en kunt u weer met vernieuwd zelfvertrouwen het leven door.
Cosmetische lenzen zijn ook zeer geschikt voor mensen met een licht sensitiviteit. Door de lenzen wordt er dan minder licht doorgelaten, waardoor zij niet steeds last hiervan hebben.

Optiek Allvision heeft voor iedereen een lens naar wens

Contact

All Vision N.V. is een dynamisch bedrijf, opgericht in 1998 met als doel het uitoefenen van opticiëns activiteiten binnen de Surinaamse gemeenschap.

© Copyright 2017 Allvision | All Rights Reserved.

Webdesign and development by Bit Dynamics