Brillen

Enkelvoudige bril

Heeft u alleen last bij het zien van dichtbij of in de verte, dan is een enkelvoudige bril de beste oplossing voor u. Deze bril wordt ook  wel een leesbril genoemd, maar is ook geschikt voor de hobbyist of voor achter de computer.

Bifocale bril

Wanneer u problemen heeft met veraf kijken, maar het ook een tikkeltje moeilijker wordt te lezen, is het niet zo een fijn idee steeds van bril te moeten wisselen. Met bifocale glazen wordt uw bril gedeeld in tweeën waardoor u als het ware een leesbril in uw gewone bril kijkt. U kunt dus veraf zien, maar ook gemakkelijk van dichtbij lezen indien nodig.

Multifocale bril

Een multifocale bril heeft eigenlijk dezelfde functie als een bifocale bril, met het verschil dat de overgang tussen het leesdeel en het veraf deel gelijkelijk aan verloopt. Het voordeel hiervan is dat er geen abrupte overgang is tussen de leesdelen en u de voorwerpen tussen ver en dichtbij even scherp kan blijven zien.

Zonnebril

Wij hebben een ruime collectie modieuze zonnebrillen voor jong en oud. Met een zonnebril op matigt u fel licht en beschermt u uw ogen tegen de UV-straling van de zon. Ook hebben wij enkele zonnebrillen op sterkte in voorraad.

Computerbril

Vergeleken met een paar jaar terug zitten wij steeds meer en meer achter de computer en andere elektronische schermen. Ze worden een steeds groter deel van de maatschappij en de uitoefening van verschillende beroepen. Echter neemt de stress op uw ogen hiermee ook toe. Met een computerbril verminderd u de druk op uw ogen en wordt de straling van de computers geneutraliseerd, wat de ogen meer rust gunt.

Photochromatische bril

Een photochromatische of meekleurende bril is een bril op eigen sterkte die automatisch verkleurt bij UV- en infrarood licht. Zij kleuren meer of minder mee met de sterkte van het licht – bij fel zonlicht kleuren ze steeds donkerder en bij weinig zon worden ze weer helder.

Ontspiegelde glazen

Met ontspiegelde glazen ziet u veel mooier en helder en heeft u geen last van die vervelende reflecties bij bepaalde lichtval. Een ontspiegelde bril biedt niet alleen meer veiligheid maar ook een helderder en completer zicht met meer details.

High Index glazen

High index glazen zijn gemaakt van zeer sterk, ultradun en vederlicht materiaal wat ze uitermate geschikt maakt voor randloze monturen.

Contact

All Vision N.V. is een dynamisch bedrijf, opgericht in 1998 met als doel het uitoefenen van opticiëns activiteiten binnen de Surinaamse gemeenschap.

© Copyright 2017 Allvision | All Rights Reserved.

Webdesign and development by Bit Dynamics